Unirea Urziceni şi-a încheiat parcursul european, după ce aseară a remizat în Ghencea, scor 1-1, cu Hajduk Split

0
După catastrofa de meci de la Split, vicecampionii rămaşi în mai puţin de două săptămâni fără manager general, fără director sportiv, fără antrenor şi fără titularul din poartă, aveau nevoie de o magie pentru a reuşi imposibilul. Să înscrie de trei ori în poarta lui Subasici fără să primească gol. Iar startul partidei, desfăşurată pe o arenă în ton cu starea de spirit a echipei, adică dezolantă, le-a dat speranţe celor câteva sute de suporteri care mai credeau în poveştile cu happy-end. Bilaşco şi-a dat reprezentaţia de adio cu un gol înscris la doar două minute de la primul fluier al meciului. Tot el avea să zgâlţaie transversala trei minute mai târziu, după o pasă primită de la un Brandan amintind de vremurile în care juca fotbal.Onofraş şi-a trecut şi el numele de două ori pe lista cu ocazii monumentale iar Maftei a încercat o pasă la întâlnire dar la care Rusescu a întârziat aproape nepermis.
Cu o formulă de start mai mult decât improvizată, Unirea a dominat copios dar steril şi a doua repriză care ar fi putut debuta cu gol, dacă şutul centrare al lui Epaminonda Nicu n-ar fi fost scos de sub transversală de un portar norocos. În rest, neputinţă cât încape, nervi mulţi şi prin urmare cartonaşe văzute pe rând de Rusescu, Bordeanu, Mehmedovici şi Maftei. De altfel, purtătorul tricoului cu numărul 24 a ţinut neapărat să-şi dovedească o dată în plus limitele şi în minutul 82 l-a faultat grosolan la mijlocul terenului pe Ibricici, fiind trimis la vestiare.
Şi cum în fotbal, ca şi în viaţă ocaziile pierdute se răzbună, după ce, pe rând, Galamaz, Mehmedovici şi Bilaşco au ratat desprinderea, Vukusici a transformat în jaloane defensiva Urziceniului şi în minutul 88 a înscris în poarta în care nu mai apăra decât umbra lui Arlauskis.
Unirea Urziceni a părăsit previzibil Europa League şi se poate concentra, dacă nu e prea mult spus ,,concentra’’  pe partidele din Liga 1. Cu ce antrenor şi cu ce lot, nu ştie nimeni. Există doar certitudinea programului.Duminică seara la Urziceni vine Vasluiul, urmează vizita Stelei,probabil cu Bilaşco şi Galamaz înregimentaţi în garnizoana din bulevardul Ghencea, o excursie pe malul Dunării pentru meciul cu Oţelul şi apoi ciocnirea de acasă cu Dinamo Bucureşti. Mai pariază cineva pe Unirea?
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.