Urziceni: actor nou pe scena publică

0

La Urziceni prinde contur o organizaţiei non-guvernamentală care s-a lansat iniţial în mediul virtual, pe reţeaua de socializare Facebook. Mişcarea civică ,,Asociaţia Urziceniul Tău’’ este reprezentată de George Dinu, în opinia căruia urzicenenii resimt nevoia de implicare activă în domeniile social, economic, administrativ, cultural şi educaţional.
George Dinu apreciază că organizaţia va fi un ecou al evenimentelor din spaţiul public al municipiului. Ca avocat, preşedintele asociaţiei spune că a fost în contact permanent cu oamenii şi a constatat nemulţumirea acestora faţă de ceea ce se întâmplă sau nu în spaţiul public.
ONG-ul proaspăt apărut a organizat o primă acţiune cu titlul ,,Reciclează şi dăruieşte’’ prin care şi-a propus să sensibilizeze şi să pregătească cetăţenii oraşului faţă de viitoarele obligaţii de colectare selectivă a deşeurilor.
Un alt proiect aflat în derulare este concursul de fotografie ,,Urziceniul de după blocuri’’ prin care se doreşte sensibilizarea autorităţii locale faţă de permanenta degradare a acestuia.
Asociaţia îşi va face în continuare simţită prezenţa în spaţiul virtual pe pagina urziceniultau.ro şi pe pagina de Facebook.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.