Urziceni: asociere între Consiliul Local și Consiliul Județean

1

liviu cazan liviu cazan

Consiliul Local al Municipiului Urziceni s-a reunit aseară în şedinţă extraordinară, pentru aprobarea asocierii municipalităţii cu Consiliul Judeţean Ialomiţa în vederea finanţării în comun şi finalizării investiţiei la ,,Hala Agroalimentară din piaţa Municipiului Urziceni’’. Iniţiativa consilierilor social democraţi Liviu Cazan, Ion Dumitrecu, Elena Buculescu, Petre Ştefan şi Ciprian Rădulescu, sprijinită şi de democrat liberalul Ioan Marica, a trecut de votul legislativului cu zece voturi pentru şi o abţinere.
Proiectul de asociere primise la începutul lunii acordul de principiu din partea Consiliului Judeţean şi prevede o finanţare de 200.000 de lei, cu o contribuţie a municipalităţii de 1.016.643 de lei.
Iniţiatorii proiectului de hotărâre au expus prin vocea consilierului Liviu Cazan motivele demersului pe care l-au supus aprobării legislativului:
audio Liviu CAZAN 1
Primarul Constantin Sava a încercat să amendeze proiectul de hotărâre prin includerea în asocierea dintre muncipalitate şi Consiliul Judeţean a altor două obiective: finanţarea Spitalului Muncipal şi finalizarea lucrărilor la Baza de înot şi agrement. Edilul- şef al Urziceniului în dialog cu liderul de grup al social-democraţilor, Liviu Cazan:
audio Liviu CAZAN 2
În cele din urmă, proiectul de hotărâre a fost aprobat în varianta propusă de către iniţiatorii săi. Contractul-cadru de asociere ar urma să fie validat astăzi, prin votul consilierilor judeţeni reuniţi în plen.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.