Zugravii, electricienii şi mecanicii auto sunt din nou la căutare pe piaţa muncii din Ialomiţa

1

electricieniPeste 70 de posturi sunt vacante pentru persoanele interesate, iar cele mai multe se adresează cetăţenilor cu calificare, fiind disponibile în Amara, Urziceni, Moviliţa, Valea Ciorii, Slobozia şi Căzăneşti.
Angajatorii din judeţ solicită alte 26 de persoane cu studii medii, pentru care se menţine oferta de agent de securitate, depanator calculatoare, cosmetician, patiser şi vânzător.
Muncitorii necalificaţi se pot angaja la cele 7 slujbe disponibile, iar persoanele cu studii superioare pot aplica pentru nouă locuri de muncă vacante.
Ialomiţenii interesaţi pot consulta zilnic oferta de muncă intermediată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Angajamentele Guvernului Ponta ca va absorbi in 6 luni 10 miliarde de euro si va creea in aceeasi perioada de timp 50.000 de locuri de munca fac din Planul National de Investitii o chestiune necredibila, nu sunt altceva decat inca o minciuna gogonata. Din cauza termenului, acest plan este absolut necredibil! Este o chestiune fara nicio aplicabilitate practica! Nimeni nu poate crede, in afara prostilor ce au votat usl, ca de la 1 august pana la 31 decembrie Romania va absorbi 10 miliarde de euro si va crea 50.000 de locuri de munca. Este o aberatie economica, 50.000 de locuri de munca se creaza la o rata de crestere de peste 4%.

    O alta minciuna este ca Guvernul Ponta a reusit sa creeze 100.000 de locuri de munca intr-un an, asa cum s-a laudat ministrul Dan Sova. Desfiintam locuri de munca, vezi Posta Romana, Oltchim, CFR, minerit, s.a., dar spunem ca se creeaza altele. Poate in Parlament, unde, intr-adevar s-au creat ‘locuri de munca'”, pentru usl-asii mincinosi, hoti, puturosi!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.