Urziceniul gata de sărbătoare

0

Cu buget de criză şi desfăşurător ce seamănă izbitor cu cele din anii precedenţi, ,,Sărbătorile Municipiului Urziceni’’ vor avea loc în week-end-ul 19-21 Mai.
Legată ca în fiecare an de praznicul patronilor spirituali ai urbei, Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, ,,Sărbătoarea Municipiului Urziceni’’ va debuta vineri 19 Mai la ora 10.00 cu tradiţionalele competiţii sportive în care vor concura cei mai tineri sportivi ai oraşului. Calea Bucureşti va fi luată cu asalt de participanţii la cros, în sala de sport se vor întrece iubitorii de tenis, Clubul pensionarilor va fi gazda pasionaţilor de şah iar la ora 11,00 în parcul Teoharie se va da startul Cupei Municipiului Urziceni la carting.
După amiaza primei zile este rezervată vernisajului expoziţiei de artă plastică semnată de Nicolae Petrache şi intitulată sugestiv ,,Urziceniul şi oamenii săi’’ în prezentarea criticului de artă Ion Hultoană.
Vasile Groza şi Vasile Căpăţână, prezenţe deja familiare în peisajul vieţii culturale a oraşului vor reveni şi ei cu volumele intitulate ,,Alfabetul’’ respectiv ,,Iubire născută din iubire’’.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.