Vestul Salbatic la Vladeni: un echipaj de pe ambulanta a fost atacat cu sabii si topoare

8


Un echipaj de pe ambulanta a fost atacat cu sabii si topoare de familia unei paciente care a sunat la 112.
Rudele femeii s-au enervat pe soferul autosanitarei cand acesta a vrut sa inchida usa masinii in timpul consultatiei. Mai multi indivizi l-au inconjurat pe ambulantier, l-au luat la bataie, iar pentru a scapa, acesta a fugit intr-o casa apropiata si s-a incuiat intr-una din camere. Ingrozita, asistenta s-a inchis in ambulanta impreuna cu pacienta si a sunat disperata dupa ajutor.
Inarmati cu topoare si cu sabii, agresorii au intrat cu forta in casa vecinilor, i-au batut si pe acestia si au spart geamurile si usa camerei in care se refugiase soferul ambulantei. In toiul scandalului, vestea ca a fost anuntata politia i-a mai potolit pe huliganii care l-au amenintat cu moartea pe barbatul haituit. In tot acest timp, mai multi copii ai agresorilor au inconjurat salvarea inarmati cu bate, incercand sa sparga masina.
Pentru localnici scena este una obisnuita: Adi Ionita cu baietii si fratii lui fac legea in Vladeni fara ca autoritatile sa ia vreo masura impotriva lor. De data aceasta, sapte membri ai familiei au fost ridicati de politisti sub acuzatiile de ultraj, violare de domiciliu si distrugere.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. maică, păi dacă victima era în timpul serviciului, se cheamă că era ultraj, arză-v-ar focu de milițieni,

    și pentru Cleme: Vladeni este Estul sălbatic.

  2. Hai sa incerc si eu: la asemenea jeguri umane ar trebui trimis direct dricul. Ar merita un mic “embargo” neoficial din partea serviciului de Ambulanta. Macar sa li se mai rareasca specia.

  3. ar trebui ca fiecare sa/si faca treaba in dreptul lui. asa cum ambulanta nu poate alege daca merge sau nu la solicitare, asa si politistul si primarul , de la vladeni, ar trebui sa aplice unitar legea. Nu pe unii sa/i pasuiasca iar pe altii sa/i asupreasca.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.