Viceprimarul din Miloşeşti a fost prins la furat din curtea primăriei

7

În zorii zilei, Nelu Chiţoiu a fost oprit de o patrulă a poliţiei, în timp ce ieşea din curtea instituţiei la volanul autoturismului proprietate personală.

Agenţii Postului din Miloşeşti au oprit la control maşina, pentru că se deplasa cu farurile stinse, iar la volanul maşinii l-au descoperit pe viceprimarul comunei.

În urma controlului de rutină, în portbagajul vehiculului au fost găsiţi mai mulţi pari extensibili de susţinere, cu privire la care s-a stabilit ulterior că au fost sustraşi din curtea Primăriei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Viceprimarul Nelu Chiţoiu a fost candidatul liberal la Primăria Miloşeşti  şi a pierdut fotoliul de primar în turul doi al alegerilor locale, în faţa candidatului PDL.

Clementina Tudor, Radio Campus

7 comentarii

  1. Tot un fel de furt din bugetul RO: Liberalul Virgil Pop (PNL), trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupţie, este deputatul care a cheltuit cele mai mari sume în luna februarie cu biroul său parlamentar. Printre cei mai puţin costisitori deputaţi se află Theodor Paleologu si Silviu Prigoană . Pentru indemnizaţii, diurne, cazare, transport şi telefonie mobilă cei 333 de aleşi din Camera Deputaţilor au cheltuit 5.299.802 lei (aproximativ 1,2 milioane euro) în luna februarie, informează NewsIn. Cel mai costisitor deputat a fost, în februarie, potrivit datelor publicate pe site-ul Camerei Deputaţilor, liberalul Relu Fenechiu, care a decontat 32.459 lei, urmat de psd-istul Georgian Pop, cu 29.087 lei. Următorii deputaţi în topul cheltuielilor sunt spsd-istul Ion Mocioalcă, cu 26.360 lei, deputatul UDMR Petö Csilla-Mária, cu 26.227 lei si deputatul de la minorităţi Miron Ignat, cu 25.984 lei.
    Deputatul Gabriel Oprea, care este şi membru al Cabinetului Boc, nu a avut nicio cheltuială pentru sine, el nefolosind nici măcar abonamentul de telefon pus la dispoziţie de Camera Deputaţilor, în timp ce Elena Udrea a folosit abonamentul de telefon, de 64 lei. Deputaţii care au cheltuit cel mai puţin sunt democrat-liberalii Theodor Paleologu, Silviu Prigoană, Dănuţ Liga, Cristian Petrescu, Daniel Ştefan Pirpiliu, Florian Geantă, social-democraţii Tudor Panţîru, Florian Popa, Oana Niculescu-Mizil, Damian Florea, Dumitru Chiriţă şi liberalul Cornel Pieptea, care au avut cheltuieli de 7.058 lei, adică indemnizaţia şi abonamentul la telefon.

  2. Pentru ,,cineva”: in intrecerea capitalista dintre membrii psd, pnl si pd-l cred ca pnl e pe ultimul loc; deocamdata! Deja la Milosesti si prin alte parti face eforturi sa recupereze…

  3. Ince ceva pentru ,,cineva”: taticu, vino si tu cu probe si dovezi- despre cheltuirea banului public (mai ales ca in Ialomita psd-ul se ocupa cu asta, deci esti in tema).

  4. Pentru ,,cineva”: nu-i suport pe aia din partidul ce-l are drept brand pe iliescu- om scolit la moscova si datorita caruia RO e departe de locul unde trebuia sa fie acum. Redau din tableta a lui Grigore Cartianu, ,,Eschimosii cei rai care l-au impuscat pe Ceausescu”: Gorbacio (seful ocolului de vanatoare) a zis catre romani ca sotii ceausescu ,,nu ar fi trebuit impuscati ca niste animale”; daca se uita mai atent vedea ca in stanga sa se afla ion iliescu (vanatorul). Sub pastorirea (regimului) acestuia catalin voicu si multi alti indivizi au putut face ce-au facut, fara sa li se intample nimic. Iar aici, in Balcani, avem o vorba, draga ,,cineva”: Cum e turcul, si pistolul!”

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.