Viitorul Axintele şi Rapid Feteşti au fost depunctate

5

fotbal

Sancţiuni drastice pentru echipele ialomiţene de fotbal: Viitorul Axintele şi Rapid Feteşti, ambele depunctate cu câte nouă puncte de Federaţia Română de Fotbal.
Comisia de disciplină al forului conducător al fotbalului românesc, reunită vineri după amiază la Casa Fotbalului din Bucureşti, a decis penalizarea ambelor echipe ialomiţene cu câte 9 puncte pentru încălcarea articolului 34 al regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice prin neînscrierea în competiţie a grupelor de juniori C,D şi E.
În urma deciziei comisiei de disciplină, Viitorul Axintele a ratat promovarea în liga a doua, după ce a terminat pe locul secund în clasamentul seriei a doua din Liga a treia, la egalitate de puncte cu Gloria Buzău, dar cu un gol în plus primit de la contracandidata la promovare. În cazul echipei din Axintele, FRF a admis memoriul înaintat de Asociaţia Olimpia Râmnicu Sărat 2010.
Divizionara a treia Rapid Feteşti a retrogradat şi ea în campionatul judeţean după ce Urban Titu a solicitat depunctarea echipei ialomiţene ca şi a Viitorului Chirnogi pentru aceeaşi culpă ca a Viitorului Axintele. În urma aplicării sancţiunii, Rapid Feteşti a coborât pe locul nouă în clasament şi va evolua în sezonul viitor în campinatul judeţean.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Nu spune nimeni nimic de faptul ca incompetentii de la AJF nu au organizat un campionat de juniori? Si la Fetesti, desigrupele de juniori au fost format, exista dovada legitimarii jucatorilor, acestea nu au putut juca deoarece nu a existat o competitie. Si ca sa o dreaga cei de la AJF au publicat niste rezultate fictiva dar au fost prinsi cu magaria. Insa nu ei sufera.

  2. se strange latul si la nivelul ajf ialomita….poate cu aceasta ocazie se schimba si conducerea ajf-ului…basarab,dragan,andrei la puscarie…..dupa mitica dragomir si mircea sandu…hai sa facem curatenie si sa scapam de militieni si comunisti,care stau ca cersetorii pe la toate meciurile de judet,ca poate pica ceva(ppc).

  3. Nesimtirea atinge cote maxime: Gloria Buzau umbla cu “sacosica” pe la comisii, daca fotbal nu poate, iar Axintele sunt depunctate fix cu numarul de puncte necesare promovarii Gloriei, ba mai mult, risca retrogradarea. Iar Rapid Fetesti si Victoria Chirnogi sunt victime colaterale ale acestui regulament tampit, in care sunt obligate a inscrie grupele de juniori in campionate inexistente. Astia de la AJF sunt penibili.

  4. interesant este destinatia banilor alocati de frf catre ajf pt organizarea competitiilor de juniori……..si va asigur ca nu sunt putini….dar cum si la ajf sunt multe capuse,probabil ca s-au evaporat repede….asteptam dna sa se autosesizeze si poate curtea de conturi sa inceapa cu niste controale la ajf….unde se duc banii din cotizatii,amenzi,inscrieri,legitimari etc…..?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.