GALA SPORTULUI IALOMITEAN – 2008

0

Ca de obicei, la finele fiecarui an calendaristic Directia judeteana pentru sport Ialomita isi premiaza cei mai buni sportivi. Iata sportivii de pe primul loc, pe categorii de ramuri sportive:

ATLETISM:
Costin DANILA, de la Clubul sportiv scolar Slobozia, medalie de bronz la Campionatul National Scolar, medalie de argint la individual si cea de bronz cu stafeta la Campionatul National rezervat juniorilor I, participant cu lotul national proba stafeta la Balcaniada.

LUPTE:
Doru Valentin MaIta, Clubul Sportiv Municipal Slobozia, dublu campion national.

SCRIMA:
Mihaela BULICa, Clubul sportiv scolar Slobozia, locul al II-lea la Campionatul National de seniori, locul I la Cupa Federatiei, locul I la Campionatele Balcanice, locul al III-lea la Cupa Romaniei (proba sabie).

KARATE:
Vicentiu RACOVITEANU (Satory Club Slobozia), locul al II-lea la Campionatul Mondial rezervat categoriei 8-10 ani.

HANDBAL:
Irina Simion (Clubul Sportiv Municipal Slobozia), participanta la Cupa Europei, componenta a lotului national.

TENIS:
Sorin IORDACHE, Clubul Sportiv Scolar Slobozia.

FOTBAL:
Costin Iulian BORDEI, Clubul Sportiv Scolar Slobozia.

DANS SPORTIV:
Iulia ZAINEA si Andrei BRIHAC (Satory Club Slobozia): locul I la Festivalul National de dans sportiv, locul al IV-lea la Festivalul ‘’Dansul Valurilor’’, locul al III-lea la Cupa ‘’Stelele Dansului’’, locul al V-lea la Campionatul National de dans sportiv pe clase.

CULTURISM:
• Emil RaDULESCU (Satory Club Slobozia), locul al IV-lea la Campionatul National.
• Dan Draganescu (Satory Club), pentru merite deosebite in activitati sportive.
In finalul festivitatii a avut loc un concurs de skanderberg, fete si baieti, cu participarea tinerilor din Ialomita. La concurs au au facut demonstratii domnii Alexandru Gorgorici (conducatorul delegatiei Asociatiei Romane de skanderberg ‘’Brat de fier’’), Marin Alexandru (arbitru principal), Radu Georgescu (campion national la categoria 110 kg), Dan Andronache (campion national la categoria 85 kg).

Constantin TACHE

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.