PRIMIM DE LA CITITORI – pe adresa primarului din Tandarei

0

Acest e-mail este trimis de pe pagina de contact a ziarului IALOMITA. Mesaj trimis la data 24-Nov-2008 11:54

“Buna ziua, stimata redactie! Numele meu e Ariton Constantin, locuiesc in judetul Ialomita, localitatea Tandarei, strada General Dragalina nr 17. Am citit cu atentie laudele aduse primarului in functie Vasile Sava pentru proiectele sale. In relatiile cu cetateni va spun personal ca nu ne sunt ascultate reclamatiile si doleantele. Am cateva intrebari pe care as dori sa i le adresez prin intermediul dumneavoastra: 1 .Unde sunt bani alocati pentru pietruirea strazii General Dragalina, care in planul de urbanizare apare ca fiind pietruita, si ce sa facut cu ei? 2 .De ce nu se protejeaza digurile de protectie ale raului Ialomita si se permite circulatia pe ele cu carute, tractoare, alte utilaje agricole, stiindu- se bine situatia inundatiilor prin care am trecut in urma cu 2 ani?”

N.R. Asteptam raspunsurile domnului Vasile Sava.

“Pe adresa candidatilor
Am asistat la o discutie intre un lider marcant al PC Ialomita si un lider mai marcant al PD-L Ialomita, in care cel de la PC spunea ca nu a incheiat nimic la nivel judetean cu PSD, iar celalalt il ruga sa vina cu echipa langa el ca-i va fi recunoscator. Ce parere aveti?”
  Alex Tudoran

N.R. Ce parere sa mai avem!? Nu e nici prima nici ultima oara cand intr-un fel se fac jocurile la centru si in alta in teritoriu. Asa ca, nu ne mai mira nimic.

redactia IALOMITA

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.