Unirea Urziceni inaintea meciului cu Steaua

1

Maine, la Urziceni, un meci intre a fi sau a nu fi in Europa. Steaua isi joaca ultima sansa de a juca in Cupa UEFA si are neaparata nevoie de victorie, Unirea are nevoie de un egal pentru a castiga campionatul si a juca direct in grupele Ligii Campionilor. inaintea acestui derby, venim cu cateva declaratii si informatii, nu inainte de a spune ca si la acest meci intrarea se va face pe baza de invitatii.

MM Stoica nu ia in calcul depunctarea Timisoarei 

“Sunt sigur ca cele 6 puncte ale Timisoarei vor reveni in contul echipei. Noi ne-am saturat de aceste jocuri generate de Marian Iancu. N-am inteles de ce Federatia si FIFA au acceptat sa dea decizia dupa ultima etapa, dar din punctul nostru de vedere Unirea este pe locul 1 cu 69 de puncte, Timisoara e pe 2 cu 67 de puncte, iar Dinamo este pe 3 cu 65. Daca vom rata titlul suntem prostii mileniului!“, a spus Mihai Stoica la GSPTV.

Conducatorul formatiei din Urziceni a mai precizat ca sansele ca ialomitenii sa evolueze in strainatate in grupele Ligii Campionilor sunt nule. “Ne-a venit propunerea din mai multe parti, dar UEFA interzice disputarea meciurilor pe stadioane din alta tara. Nu suntem campioni deocamdata, abia cand vom fi campioni vom fi deschisi unor asemenea propuneri. Toate echipele mici care au intrat in Champions League, inclusiv Artmedia Bratislava, au primit oferte de a juca in strainatate”, a explicat Stoica.

Dan Petrescu: “Noi trebuie sa ne meritam locul doar pe teren”

“Nu inteleg de ce s-a amanat decizia TAS, o comisie asa de mare din Elvetia nu ar trebui sa faca ceea ce-i cer altii, ci ceea ce cred ei. Asta e, noi trebuie sa ne meritam locul doar pe teren, nu sa asteptam decizia TAS. Daca nu vom castiga, asta e viata, mergem inainte”, a spus Dan Petrescu la GSPTV. TAS a anuntat joi ca va face publica decizia finala in cazul celor sase puncte luate FC Timisoara abia pe 11 iunie, la o zi dupa terminarea campionatului.

Arbitri bulgari la meciul cu Steaua

Comisia Centrala a Arbitrilor a discutat cu mai multe federatii straine si a reusit sa ajunga la un acord cu cele din Bulgaria si Italia, care vor trimite brigazi la jocurile dintre Unirea Urziceni si Steaua, respectiv Universitatea Craiova-FC Vaslui. Comitetul Executiv a decis ca ambele partide sa fie arbitrate de brigazi din strainatate, fiind considerate meciuri importante in economia campionatului, in cele doua partide fiind implicate echipei in lupta pentru titlu sau pentru un loc in cupele europene.

Narcis Raducanu exclude blatul cu Steaua

Narcis Raducanu a exclus un blat cu Steaua in ultima etapa care ar facilita accesul “ros-albastrilor” in Europa League. “Nu prea avem juniori. Nu avem echipa a doua si nu vad cine ar putea juca. Nu se pune problema unui blat la meciul cu Steaua, il cunoasteti pe Dan Petrescu. Se va juca cu toata seriozitatea pe teren. Ar fi pacat pentru imaginea competitiei sa nu tratam meciul serios. Steaua trage sperante pentru Europa League si e clar ca va fi un meci greu, dar nu se pune problema sa nu tratam meciul serios”, a explicat Narcis Raducanu la sport.ro. 

Constantin Tache

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.