Urban propune Consiliului Local Slobozia majorarea tarifelor la apă pentru populaţie

11

apa-robinet

De la 15 septembrie, furnizorul de servicii publice de alimentare cu apă şi de canalizare majorează preţul pentru canalizare la 2,11 lei şi la un leu pentru epurare, menţinând costul de 2,23 lei metrul cub de apă. Costul total rezultat, de 5,34 de lei, include şi TVA-ul.
Pentru restul utilizatorilor, preţul pentru metrul cub de apă, canal şi epurare este de 4,31 lei, la care se adaugă TVA.
Aceste tarife se vor aplica atât la Slobozia, cât şi în Amara, Ciulniţa, Cosâmbeşti, Mărculeşti şi Scânteia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Baaaaai nebunilooor, care apaaaaaaa? ca aia de baut e otrava de baut. Alooooo DNA-ul, ca astia isi bat joc de noi. Chiar nu se intelege ca apa de baut este otrava??? nimeni nu mai zice nimic??? un anunt clar in acest sens????Primarutuleeee boutule, bacanule cretineluleeee ce faceti??????

  2. Uraaaa! E potabilaaaaaaaaaaa! Dar de ce are culoarea maro ?! Pentru ca , daca ar fi din cauza tevilor , ar fi constant maro . Dar ea este din cand in cand maro , in rest e galbena !!! Poate ca scumpirea e din cauza fierului pe care il contine si platim si tratamentul pentru anemie ! Oare manganul din apa de ce ne-o mai vindeca ? Ne intaresc ca sa iesim la pensie cat mai tarziu ! D-zeu sa ne apere !!! Ca edilii…. isi vad de ale lor!

  3. Bai oameni buni , cand zice unu ca e apa galbena/maro/neagra ….zici ca e din cauza tevilor lui din bloc (vrajeala ieftina) . Dar cand zic toti ca apa e galbena/maro/neagra …..primaria si dsv-ul cum dracu’ zic ca e potabila ?
    Chiar nu se poate face nimic in sensul asta ?
    Eu sunt de acord sa platesc 10 lei /metrul cub de apă dar sa fie POTABILA .
    Unde dracu’ suntem aici ,in filme cu prosti ?

  4. Afară plouăă,cetăţene….strănge apă intr-un vas şi mai spală-te pe dinţi cu bicarbonat…omoară bacteriile de la balele ce-ţi cad pe tastatură)))

  5. Cresterea costului vietii in RO si Ialomita cea guvernata de hoti, mincinosi si prosti, o realitatea cruda! Cat despre calitatea vietii, intrebati-l pe remus cernea, ecologistu’ facut de plagiator consilierul sau si apoi ,,introdus” in Parlament…

  6. Cum apa lui Ionascu este potabila la iesire din statie? A obtinut Stoica pe mana lui autorizatia de la Institutul National de Sanatate Publica? Si atunci moloveanul a avut dreptate? Cat ….. s-a mancat! Cata apa plata au vandut! Un adevar in minciuna se transforma usor! Dar invers? I’o zac ca da! Pai cum au votat gasca lui Stoica si Bacanu?
    Auziti lume buna, cica PSD-stii se devoreaza intre ei, au dat-o afara pe Minodora Fotea din directoare de la gradinita de la MB-uri, pe madam Geanta de la chimie, cica urmeaza Ionita de la Scoala 2 si Ciuboata de la arte. S-au dus in audienta la tartorul saprofit, si le-a sapus: nu va mai vrea comunitatea locala! Ei nedumeriti au intrebat: care c…. locala? Pai cum nu stiti? Primarul si vice Bacanu!
    Ptiu, am dat in alt …..
    Bacu 2012?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.