Foştii ecologişti Paros Radu şi Nuţi Ion şi-au pierdut mandatele din Consiliul Local Slobozia

2

După două mandate sub sigla Partidului Ecologist Român, cei doi consilieri au candidat la alegerile locale din 2016 pe listele PMP. În vara anului trecut, Organizaţia Partidului Mişcarea Populară era coordonată de Paros Radu, atât la Slobozia cât şi în judeţ, însă neînţelegerile intervenite la alegerile parlamentare au determinat schimbarea conducerii filialei cu Nicu Pericli, preşedinte interimar. Ulterior, sorţii au decis ca un mandat de senator din Ialomiţa să fie atribuit Partidului Mişcarea Populară şi obţinut astfel de Gabi Ionaşcucare este acum şi preşedintele PMP Ialomiţa. De altfel, Paros Radu şi Nuţi Ion au fost printre cei care au susţinut excluderea lui Gabi Ionaşcu din Consiliul Local Slobozia în momentul înregistrării candidaturi acestuia la Senat, pe motiv că a obţinut mandatul de consilier local din partea UNPR, iar înscrierea în cursa electorală se făcea din partea PMP, deşi cele două formaţiuni politice fuzionaseră. Ulterior, instanţa i-a dat dreptate lui Gabi Ionaşcu, care a atacat hotărârea locală prin care a fost exclus. Din motive de comunicare administrativă întârziată intenţionat, în opinia fostului primar, PMP Slobozia nu a putut să propună în termen pentru a fi validaţi în şedinţa din 23 februarie alţi consilieri locali în locul celor excluşi.

2 comentarii

  1. Mizerie, mocirla, duhoare! Ionascu, calaul slobozenilor recidiveaza , confirmand ca politica e c—a… iar el asijderea. Macar Paros era o voce pentru noi.

  2. Paros Radu si Nuti Ion doi migratori politici care au participat la murdariile PDL,pe vremea cand sustineau acest partid acum iSI ascund fetele si faptele si sunt mari adepti ai “lucrurilor bine facute”rusine sa le fie si sa mai stea si pe acasa sa ne lase in pace cu politica lor!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.