Gabi Ionaşcu este tentat de funcţia de city manager la Primăria Slobozia

6

_DSC9499

Postul, creat în administraţia Stoica, va fi scos la concurs, iar în şedinţa consiliului local s-au adoptat criteriile de participare a candidaţilor. Principalele prevederi ţin de pregătirea tehnică, vechimea în muncă de minimum 10 ani şi experienţa de manager de 5 ani.

„Având în vedere că în Slobozia sunt în desfăşurare foarte multe proiecte care se află în întârziere de execuţie, m-am gândit că este nevoie de cineva cu această pregătire”, a precizat primarul Adrian Mocioniu, la interpelarea consilierului Cezar Zamfir. Fostul primar a reclamat că sunt prea puţine condiţiile de selecţie pentru cei interesaţi, ceea ce îl obligă să participe. „E tentantă funcţia aceasta şi stau să mă gândesc serios. La subţirimea condiţiilor cred că nu am vreun concurent. Mă aşteptam printre abilităţile pe care trebuie să le aibă managerul public să mai aibă măcar o specializare în drept public, de lucrat în administraţie, pentru că aceasta înseamnă că orice absolvent de studii superioare, care a fost director pe la nu ştiu ce S.C – S.R.L, care nu ştiu ce a făcut prin târgul ăsta, poate să fie eligibil la concurs.(…) Mă obligaţi să particip la concurs şi sigur o voi face”, a spus Gabi Ionaşcu. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu douăsprezece voturi „pentru” din partea consilierilor PSD şi ALDE, cinci abţineri şi trei voturi împotrivă. Posturi similare mai sunt ocupate în judeţul Ialomiţa la Amara şi Ciochina, iar la Slobozia persoana pe care actualul primar a prezentat-o în campania electorală ca fiind potrivită pentru această funcţie este Gheorghe Puia.

6 comentarii

  1. Dispari penalule ! sa nu mai auzim de tine, nu vrem sa te mai apropii de nimic din administratia Slobozia. Criteriul de angajare noi populatia il stabilim ca noi va platim salariile. Sa nu mai ai indrazneala sa te bagi sa distrugi/furi din avutia orasului asta care l-ai distrus.

  2. Ba ar fi interesat sa fie Ionascu manager. A fost mai bun ca altii. O parere a unui simplu cetatean, nu a membrilor de partid…, cum esti tu, dispari

  3. Sa vedem cum se va desfasura concursul de ocupare a functiei de manager public ?! Cine va fi in comisia de organizare a concursului , cine si cum va stabili subiectele de concurs ?! Atentie DICOT si DNA !!!

  4. Puia ar fi bun de sef serviciu mecanizare la DADP,este sub Ionascu cu mult.Fostul primar il bate pe toate palierele care sant necesare acelui post studii ingineresti pe constructii si nu mecanica agricola,iar la administratie,achizitii publice si management ce sa mai vorbim Puia este foarte jos.Daca primarelul vrea sa faca treaba asa cum se lauda ar fi simplu de ales daca are curaj.

  5. cand naiba va fi luat asta la intrebari ca a aruncat miliarde pe apa …sambetei? si-a batut joc de oras , a stat pitit o vreme si cand a vazut ca nu i se intampla nimic, a prins curaj ! Huoooo ! la puscarie nu la primarie!

  6. Cum a mai ajuns acest mamifer incult sa își dea el cu părerea și sa ia decizii nu știu. .. .Se aplica zicala ” pe cine nu lasi sa moara, nu te lasă să trăiești “. L-Au salvat de la # și acum ridica pretenții animalul.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.