Un bătrân din Mihail Kogălniceanu şi-a găsit sfârşitul pe marginea drumului, lovit de o maşină al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului

0

fghfghAccidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 8, în timp ce victima se deplasa pe jos pe direcţia Slobozia – Drajna. Bărbatul în vârstă de 77 de ani era cunoscut cu afecţiuni psihice şi pleca în mod obişnuit de acasă pe traseul Mihail Kogălniceanu-Ţăndărei-Slobozia. „Omul era paşnic şi se întorcea întotdeauna seara acasă, numai că de data asta nimeni nu ştie de ce a schimbat traseul şi ce căuta spre Drajna”, spun cei care l-au cunoscut. Aşa se face că, pe 26 august, bătrânul a fost lovit de un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers şi al cărui şofer a plecat de la locul faptei. Victima a fost găsită la scurt timp la doi metri de marginea carosabilului pe DN 21 în dreptul km 92.
În urma cercetărilor, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat de 41 de ani din București şi reţinut pentru 24 de ore. El va fi azi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.