Infracţiuni la regimul rutier

0

politia_rutiera

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele ialomiţene doi bărbaţi de 31 şi 39 de ani, din municipiile Bucureşti şi Urziceni, în timp ce conduceau două autoturisme, deşi anterior au consumat băuturi alcoolice.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 31 de ani şi 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 39 de ani, fiind ulterior transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiilor.
* * *
Alţi doi tineri, de 19 şi 25 de ani, din comuna Griviţa şi judeţul Galaţi, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, deşi nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
* * *
Un bărbat de 35 de ani, din comuna Grindu, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea pe raza localităţii un autoturism ce tracta o remorcă, fără ca aceasta să fie înmatriculată sau înregistrată.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale.
INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.