Liberalii au depus candidaturile la BEJ

2

jjjtjtt

Duminică după amiază, reprezentanţii PNL la alegerile parlamentare, însoţişi de o echipă numeroasă de colegi, au depus dosarele candidaţilor din Ialomiţa la scrutinul din 11 decembrie. În opinia preşedintelui filialei PNL Ialomiţa, listele sunt echilibrate şi propun candidaţi valoroşi: „Toţi au experienţă politică şi au confirmat în bătălia politică din vară. Sloganul nostru este „Împreună decidem viitorul” şi cel mai important lucru este ca pe 11 decembrie să iasă toată lumea la vot. Sperăm să reconfirmăm rezultatul bun de la locale şi să obţinem numărul de mandate pe care noi ni l-am propus, şi anume doi deputaţi şi un senator” a declarat Tinel Gheorghe, numărul 1 pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor.

Conform obiectivului PNL, pe locurile eligibile de la Senat şi Camera Deputaţilor sunt trei deputaţi de Ialomiţa în funcţie, dintre care Cristina Pocora candidează la Senat: „Continui bătălia pe care am dus-o în cei patru ani: pentru familie, pentru copii, pentru ca oamenii să o ducă mai bine. Ceea ce facem noi în politică nu are nicio importanţă dacă nu o facem cu gândul la oameni. Aşa au fost toate proiectele pentru care m-am bătut, de la dublarea alocaţiei până la indemnizaţia pentru creşterea copilului sau pensii. Voi continua să fac aceste demersuri şi echipa PNL-ului are aceleaşi priorităţi.” Proaspăt revenit în PNL de la ALDE, deputatul Aurelian Ionescu apreciază că această luptă politică este diferită, dar motivantă: „S-a schimbat şi sistemul electoral, votul este pe liste şi chiar dacă dl deputat Tinel Gheorghe spune că bătălia va fi pentru al doilea mandat de deputat, eu spun că aportul pe care eu îl voi aduce echipei liberale, pe care am găsit-o unită şi bine structurată,  va fi substanţial, astfel încât PNL Ialomiţa să împartă cele 6 fotolii de parlamentari cu Partidul Social Democrat, astfel încât să obţinem 3 mandate.”

 La Camera Deputaţilor, lista este completată pe locurile doi şi trei de inspectorul general şcolar Luminiţa Barcari şi consilierul local Mihaela Ojog, iar la Senat a doua poziţie este ocupată de consilierul judeţean Dragoş Soare.

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.