Pieton imprudent lovit de un moped neînregistrat

0

Doi bărbaţi  din comuna ialomiţeană Platoneşti au fost transportaţi în cursul zilei de ieri la Spitalul Oraşului Ţăndărei, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Leziunile suferite de cele două persoane implicate în eveniment nu au necesitat internarea într-o unitate medicală.

Prin Sistemul Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112, Poliţia a fost sesizată ieri, în jurul orei 20.55, despre faptul că DN 212, în localitatea Platoneşti s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicaţi conducătorul unui moped şi un pieton.

Potrivit primelor verificări efectuate de poliţişti, în timp ce bărbatul de 53 de ani, domiciliat în comuna Platoneşti, se deplasa cu un moped neînregistrat pe DJ 212 către Ţăndărei, a acroşat un localnic în vârstă de 52 de ani, care se deplasa din sens opus pe partea carosabilă, deşi zona respectivă este prevăzută cu trotuar pe ambele sensuri de mers.

Faţă de ambele persoane implicate în accidentul rutier a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale întrucât circulau pe partea carosabilă, pe timp de noapte, fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte accesorii fluorescent – reflectorizante. Totodată, conducătorul mopedului a fost sancţionat contravenţional şi pentru neînregistrarea vehiculului.

Inspector de poliţie SALAORU DANIELA, compartiment relatii publice IPJ Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.