Proteste în ramura PDL a liberalilor ialomiţeni

4

tinel-gheorghe-si-gigi-manea

Co-preşedintele filialei judeţene, primarul Ion Drăguşin, a fost schimbat printr-o decizie internă cu deputatul Tinel Gheorghe.
Măsura a fost girată de Vasile Blaga şi nemulţumeşte majoritatea membrilor din biroul politic judeţean. În semn de protest, mai mulţi primari şi consilieri şi-au dat demisia din structura de conducere a partidului. Cum răspunsul primit de la Bucureşti a fost că şi ei fuseseră demişi şi vor fi înlocuiţi, aleşii locali susţin că nu vor mai candida anul următor din partea partidului.
Protestatarii îl contestă pe Tinel Gheorghe şi îl acuză că urmăreşte prin noua poziţie să ocupe un loc eligibil pe listă la alegerile parlamentare de anul viitor sau să obţină o funcţie la conducerea Consiliului Judeţean, cu preţul dezbinării organizaţiei.
Clementina Tudor

4 comentarii

  1. Dupa ce Basescu le-a zis “pa”, dupa ce fugeau toti ca potarnichile imediat ce au pierdut puterea, dupa ce pnl-ul i-a admis in ograda sa (din motive electorale), iata ca acum dau din coate… Iar asta de sus, Tinel asta, care acum scuipa spre Basescu si-n somn, pana acum vreo doi ani nu mai gasea centrimetru patrat gol de lins din acelasi presedinte.

  2. Cand vreodata se compara ce a facut Dragusin pentru comunitea ce l-a ales din Bucu si pentru partid cu ce latra latraul de tinel care aspira la orice functie numai sa fie la butoane?PNL, te scufunda pdl !Tinel Gheorghe , la munca , nu la intins mana!

  3. Un jurnalist ialomiţean penelisto-şantajist, talentat de altfel, l-a “gratulat” de-a lungul vremii cu apelativul creTinel şi, iată, mare dreptate a avut. Dacă deputatul plin de ifose speră la nuştiuce “fonţii”, cretinei vor fi şi cei care l-ar vota, de se va întâmpla vreodată aşa ceva, deşi eu nu cred că ialomiţenii pot uita cât rău a făcut Băsescu şi şleahta sa de creTinei. Despre celelalte elemente ciudate din fostul PDL, ce să mai zic?! Tot felul de agramaţi, sfertodocţi cu diplome din cele mai renumite tipografii, cu firme care mai de care mai profitabile datorită angajaţilor la “negru”. Dacă ar fi luaţi la “scuturat”, s-ar vedea cu ochiul liber jegul uman.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.