Maria Băsescu, rugată de Pocora să-l determine pe preşedinte să aibă grijă de copii şi de mame

0

Deputatul PNL din Colegiul Feteşti – Ţăndărei, Cristina Pocora, a adresat o scrisoare deschisă soţiei şefului statului, Maria Băsescu, în care îi cere acesteia să-l determine pe Traian Băsescu “să-şi respecte angajamentele”, să acorde o şansă copiilor, mamelor, familiei în general, şi să aleagă o altă cale de luptă anticriză. Demersul parlamentarului liberal vizează îndeosebi măsurile anunţate de reducere drastică a indemnizaţiei pentru creşterea copilului.

“Doamnei Maria Băsescu,

Stimată Doamnă, am ales să vă adresez o scrisoare deschisă, dat fiind că celelalte posibilităţi de dialog, instituţionale, cu preşedintele Traian Băsescu s-au dovedit a fi ineficiente. Mă adresez dumneavoastră apelând la calităţile pe care le aveţi, de femeie, mamă şi soţie a celui care astăzi hotărăşte, din păcate, de unul singur, destinele ţării”, se arată în scrisoare.

Pocora susţine că măsurile anunţate de reducere drastică a indemnizaţiei pentru creşterea copilului, a celorlalte contribuţii pentru persoanele aflate în dificultate şi a pensiilor, ar constitui un dezastru pentru viitorul României.

“Cred că dumneavoastră, care aţi dovedit sensibilitate şi credibilitate atunci când ne-aţi scris tuturor acea scrisoare în care menţionaţi că soţul dumneavoastră nu a fost niciodată agresiv cu propriii copii şi nici cu vreun alt copil, veţi avea puterea să-l determinaţi pe domnul Traian Băsescu să-şi respecte angajamentele enunţate de-a lungul timpului”, se mai adresează Pocora – Primei Doamne.

Liberala îi solicită Mariei Băsescu să-l determine pe preşedinte să-şi respecte angajamentele.

“Astăzi, ca şi în fiecare zi a celui de-al doilea mandat, este momentul să se gândească iar cum să facă lucruri bune pentru oamenii de rând care l-au ales din nou. Unul dintre acestea ar fi să acorde o şansă copiilor, mamelor, familiei în general şi să aleagă o altă cale, cea corectă şi eficientă, constituţională, de luptă împotriva crizei”, mai scrie Pocora.

Elena Georgescu, Jurnalul de Ialomiţa

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.