ALDE Ialomiţa ţinteşte să obţină câte un portofoliu de deputat şi senator

0

dsc_4109

În Ialomiţa, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Europeni merge în alegerile parlamentare cu Ioan Martin şi Răzvan Florescu deschizători de liste la Camera Deputaţilor şi Senat. Ei sunt secondaţi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Gae şi primarul comunei Ciulniţa, Stelică Gheorghe, care prin notorietatea şi funcţiile actuale vor conta în opţiunea electoratului.

Candidatul numărul 1 al ALDE Ialomiţa, Răzvan Florescu, este jurist, are 36 de ani, şi a fost subsecretar de stat în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor: „ Intru în această luptă pentru a încerca să schimbăm modul în care se face politică. Vrem să facem o politică pentru oameni şi în interesul acestora. Nu mai vrem o politică de grup, politica partidului, şi sperăm ca după 11 decembrie, echipa ALDE să  fie câştigătoare, iar proiectele pentru ialomiţeni să se îndeplinească.”

Numărul 1 pe lista pentru Senat este Ioan Martin, fostul candidat al PNL la primăria municipiului Slobozia, în opinia căruia, România are nevoie de un alt fel de parlamentari: „Sunt de 30 de ani inginer în Ialomiţa, fac politică de 20 de ani, în 1996 am candidat la consiliul local din partea unui partid de dreapta, dar în acest moment cred că trebuie să se schimbe ceva, cred că este un moment de răscruce. Avem nevoie de o altă reprezentare, în care parlamentarul ialomiţean să fie avocatul, ambasadorul, Ialomiţei în parlamentul României. Eu am experienţa necesară şi ştiu de ce este nevoie pentru ca judeţul să se dezvolte.”

ALDE Ialomiţa urmăreşte să repete surpriza de la locale, când organizaţia a reuşit să câştige trei primării, să ocupe mai multe funcţii de viceprimari, un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean şi numeroşi consilieri locali şi judeţeni. Între timp, ALDE a reuşit să facă organizaţii în toate localităţile judeţului, faţă de 40 existente în vară, ceea ce va conta la scorul electoral.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.