Ambulanţa Ialomiţa la ceas aniversar!

0

11760142_456234397880917_4198674509825032948_n

Asistenţii şi şoferii pensionari care au lucrat la Salvare au fost astăzi omagiaţi în Ialomiţa, cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei din România!

reportaj audio Ambulanta Ialomita
Veteranii ambulanţei au primit diplome şi plachete aniversare, iar mai tinerii colegi le-au mulţumit pentru poveţile pe care le-au primit şi pentru exemplul pe care l-au avut în cadrul serviciului judeţean de prim ajutor.
La eveniment au participat şi principalii colaboratori ai ambulanţierilor, poliţia şi pompierii, iar discursurile oficialităţilor au reliefat importanţa echipajului de salvare, care ajunge primul la faţa locului şi de priceperea căruia depinde viaţa semenilor.
Alături de noile maşini de intervenţie, în curtea interioară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost expuse şi cele mai vechi modele de salvare, dotate doar cu targă şi tub de oxigen.
Parcul auto al Ambulanţei Ialomiţa a avut iniţial 18 maşini, două de tip TV şi 16 de tip breck şi a ajuns în ultimii ani la 54 de auto sanitare, toate de ultimă generaţie, şi care pargurg, în medie, două milioane de kilometri pe an.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.