Ceaţă şi vizibilitate redusă pe arterele de circulaţie care străbat judeţul

0
În ultimele 2 zile, mai multe accidente rutiere s-au produs din cauza condiţiilor meteo-rutiere, în urma cărora doua persoane au decedat şi 4 au fost rănite.
Inspectoratul de Poliţie informează că pe raza judeţului, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de vizibilitate de aproximativ 100 de metri.
Între Slobozia şi Giurgeni rutieriştii estimează că vizibilitatea este sub 100 m, iar între Urziceni şi Slobozia până în 200 m.
Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, adaptând viteza la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu bruscheze comenzile.

Totodată, se impune ca în aceste condiţii să se folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.
O persoană şi-a pierdut viaţa la Alexeni, pentru descarcerarea ei fiind solicitaţi pompierii
Marti, pe Drumul Naţional care străbate localitatea Alexeni, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un tir şi o căruţă. Participanţii la trafic au solicitat descarcerea, iar echipajul de la Urziceni a sosit la faţa locului.
Deşi au ajuns foarte repede, unul dintre cei doi bărbaţii aflaţi în căruţă a fost găsit decedat. Celui de-al doilea pasager i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă.
Două ore mai târziu, pe raza aceleiaşi localităţi, paramedicii au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat în vârstă de 64 de ani, care a fost accidentat de un autoturism. Pacientul a fost preluat, transportat şi predat, în stare stabilă, la Spitalul Municipal Urziceni.
Şi un ofiţer de poliţie din Feteşti şi-a pierdut viaţa ieri după amiază într-un accident de circulaţie
În vârstă de 42 de ani, Gabriel NACA a ignorat măsurile de adaptare a vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului,  a derapat şi s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului.
Şeful biroului rutier Feteşti, comisar Gheorghe Sânlucian, a declarat că în producerea accidentului este posibil să existe şi o cauză medicală, pe fond emoţional cauzat de moartea mamei poliţistului şi de suprasolicitare la serviciu.
În maşină se mai afla şi soţia agentului de poliţie, care a fost lovită la cap, dar este stabilă din punct de vedere medical. Cauzele exacte ale accidentului vor fi formulate după efectuarea necropsiei.
Clementina Tudor, Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.