DSP se spală pe mâini de trihalometani

10
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa confirmă prezenţa unor compuşi dăunători sănătăţii în apa de la robinetele slobozenilor, dar relativizează posibilitatea îmbolnăvirii populaţiei.
Contactat telefonic, Dan Noel explică un posibil pericol de afectare a stării de sănătate a consumatorilor în situaţia unui consum îndelungat de apă în care trihalometanii sunt peste limita admisă:
Pentru reducerea concentraţiei de trihalometani, Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa a recomandat spălarea bazinelor de apă. Directorul societăţii URBAN, Valentin Cilibeanu, spune că dezinfectarea bazinelor şi conductelor s-a făcut, iar astăzi se iau alte probe la apă, pentru compararea rezultatelor.
În opinia primarului Gabi Ionaşcu, afirmaţia prefectului este iresponsabilă:
Termenul de schimbare a conductelor din reţeaua publică de apă este stabilit de Direcţia de Sănătate Publică pentru luna iunie 2011.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

 1. Termenul de schimbare a conductelor este stabilit de pentru luna iunie 2011, dar in ritmul lucrarilor poate in 2013. Oare e si asta un mod a astepta preluarea de catre RAJA? Toate astea se fac cu cap, dar acu depinde al cui e capu’: oltean, moldovean, muntean.
  Zic io …..

 2. Initial, schimbarea conductelor trebuia efectuata pana in toamna lui 2010, asa se lauda primarul, ba chiar spunea ca are si banii necesari (asa linistea el populatia acum vreun an). Acum, in cel mai pur stil romanesc, se amana pana… nici el nu mai stie pana cand, fiindca iunie 2011 mi se pare optimism curat!
  Cilibeanu e pe langa subiect, spune ca a efectuat spalarea si ca se fac noi analize. E doar tragere de timp…
  Iar ce spune Ionascu, despre iresponsabilitatea afirmatiilor prefectului este doar un comentariu politic, fiindca asa gandesc aproape toti locuitorii Sloboziei, nu doar prefectul. Asta sa insemne, in opinia prmarului, ca toti acesti cetateni sunt iresponsabili?

 3. Cilibeanu e rau de tot pe langa subiect. Noroc ca iese ionascu la tv si ii mai spala imaginea. Sau nu ii mai chiama ionascu si pe ei la tv sa nu cumva sa se faca de cacao, sa nu spuna urbanul de fapt purul adevar.
  Zic io ….

 4. compusi astia apar si dispar, nu sunt o constanta. indiferent cum, declaratia prefectului NU are sustinere, si este TOT politica. daca era asa ar fi trebuit sa opreasca apa, si sa aduca cu cisterna, asa cum se intampla in vremuri de calamitate, cand aveam de la amonil. lumea crede orice in ziua de azi, asa i/a zis sfatuitorul prefectului, dar, orice pasare pe limba ei piere…

 5. MA, ,,cineva”, cine sa opreasca apa, prefectu’? Nemernicule, chiar te faci ca nu stii legile din RO! Daca sunteti atat de viteji, beti ma apa de la robinetul urbanului si votati psd! Care-i problema, mai putini ticalosi mai tarziu!

 6. mike, ce te/ai ambalat! de ce sa nu opreasca prefectu’ apa? cand este o situatie de forta majora, cum ar fi inundatii, nu prefectu’ e pe dig? sau cand se inzapezeste, nu e omul guvernului in teritoriu, care raspunde de situatie???!!!! adica prefectul are atributii doar sa arate cu degetu’, dupa parerea ta de competent….

 7. Mike……….nemernicule?????:)) cata disperare in prefectura. Cand va mai voteaza doar asistatii de la sate va fi imposibil sa va inteleaga cu toata mita voastra electorala noii somerii ai oraselor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.