GAL Dunărea de Jos ajustează planul de dezvoltare locală

5

alexandru potor

Grupul de Acţiune ,,Dunărea de Jos“ ajustează planul de dezvoltare locală astfel încât toate fondurile alocate să poată fi accesate şi implementate în comunităţile partenere.
Două dintre axele de dezvoltare prevăzute în strategia de lucru au rămas fără potenţiali beneficiari, motiv pentru care sumele destinate investiţiilor de procesare a produselor şi în agroturism au fost realocate.
Preşedintele GAL Dunărea de Jos, Alexandru Potor, a explicat în cadrul adunării generale a membrilor că principalul neajuns al sesiunilor a constat în sumele insuficiente prevăzute pentru un proiect.
audio Alexandru POTOR 1
În ceea ce priveşte dezvoltarea agro-turismului, varianta de lucru a fost extinsă cu posibilitatea de realizare a unor pensiuni.
audio Alexandru POTOR 2
Alexandru Potor. Gal Dunărea de Jos are în aria de competenţă localităţile de pe malul braţului Borcea, curs al Dunării care poate fi exploatat din punct de vedere turistic, dar mai ales al activităţilor de agrement.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Fara legatura cu subiectul.Florine,te stiam iubitor de copaci.Nu stiu daca ai observat dar in parculetul de la E 14 in coltul dinspre Casa sindicatelor primaria a inceput de citeva zile o operatiune de transplantare a copacilor (in principal pini destul de batrinei).Cine stie ce porcarie indispensabila vor sa construiasca.Oricum pinii aia pe care-i stiu din frageda pruncie si de care m-am atasat emotional sint morti.Nu cred ca vor supravietui ipocritei operatiuni pe care don Stoica o face de ochii lumii.Tot acolo e si un stejar mare de tot,p’ala probabil il lasa la final cind ce sa vezi a disparut peste noapte.E drept ca la ce nenorociri fac alesii nostri citiva pomi ce mai conteaza.Da’ ma gindeam ca ai ceva timp liber sa-i iei nitel la intrebari sa nu se creada totusi in ograda proprie.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.