In plin scandal al apei, Directia de Sanatate Publica Ialomita a ramas fara director

3

Directorul coordonator adjunct, Ilie Radu, a demisionat din functia de conducere, pe motiv ca salariului este prea mic. Informatia a fost facuta publica astazi in cadrul conferintei de presa organizata de prefectura.

Medicul Ilie Radu abandoneaza conducerea Directiei de Sanatate dupa ce in urma  cu trei luni, medicul Adrian Apostoiu si-a dat demisia din acelasi motiv: salariul prea mic. Ulterior, medicul Ilie Radu a incercat sa aduca la cunostinta Ministrului Sanatatii situatia actuala, in care directorii au salarii mai mici decat sefii de servicii, dar memoriul, semnat de reprezentantii a peste 20 de directii de sanatate si depus la Bucuresti, a tulburat si mai mult apele in institutiile de sanatate publica.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. S-a mai vorbit pe aici ca directorul nu vroia sa semneze actele ce ar fi atestat ca apa ar fi potabila, acestea ajungeau in mana lui Ionascu semnate de un subaltern al directorului DSP.

    Ca salariul era mic… stia de 3 luni, plus ca si cel de dinaintea lui argumentase acelasi lucru, deci… nu prea tine chestia asta cu salariul…

    Dar se intampla un lucru… cad capete… poate se va urni actiunea de potabilizare a apei.

    Acasa la mine apa este foarte rea, mult mai colorata decat zilele trecute.

    • pai n-ar fi rau sa facem o filmare sa o punem pe site… la mine, din fericire, apa e rezonabila – cel putin e buna pentru spalat, chiar daca nu trece de testul filtrului facut dintr-un tricou alb pus pe para dusului…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.