Oamenii de afaceri din Ialomiţa sunt invitaţi să acceseze fondurile REGIO

4
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează luna aceasta o caravană de informare în judeţele regiunii, cu scopul de a promova Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”.
După întâlnirile reprezentanţilor ADR cu mediul de afaceri de la Ploieşti şi Călăraşi, mâine va avea loc la Slobozia seminarul de promovare a Domeniilor de intervenţie 4.1 „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală” şi 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.
Prezentarea va avea loc la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, începând cu ora 10, iar la dezbatere au confirmat participarea peste 20 de persoane, oameni de afaceri şi autorităţi locale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Avem o premiera :microintreprinderile cu peste un an de functionare ,cu profit pe 2009 , cu activitati de productie ,servicii ,turism,transport…( nu comert ) ,pot primi pina la 200 mii euro finantare nerambursabile cu cofinantare proprie 0 . Activitatea finantata trebuie sa functioneze minim 3 ani .Este suportata si consultanta in valoare de max.5% din val.proiectului. Pentru interesati vom incerca sa asiguram prin fil. jud. PNL consultanta cu salariu de succes (nu veti achita nimic ,consultantul primeste banii doar daca proiectul este finantat )Este o mare oportunitate ce nu merita ratata ! Suntem in concurenta doar cu restul solicitantilor din regiune (alte 6 judete).

  2. Interesant domnule Martin cum sediul unui partid chemat sa participe la solutionarea decalajelor macroeconomice se transforma in societate comerciala. Face si asta parte din marketingul politic ? Dupa ce ati amestecat doctrinele de le-ati facut varza, acum amestecati si principiile socio economice doar o mai iesi niste arginti acolo sa plateasa antonescu datoriile catre furnizori. Ca doar nu vedem in postarea dvs ca e activitate non profit si ca se refera la rezolvarea inechitatilor sociale sau asistenta acordata persoanelor nevoiase. Apropos certaretul dvs lider se mai doreste premier sau presedinte sau azi in ce oglinda s-a uitat sa isi vada profilul de leader ship ?
    E bine sa nu uitati ca acest concubinaj alaturi de ciuma rosie nu poate trece neobservat chiar daca electorul nu are timp sa va tot spuna, iar din simbioza locala la nivel judetean nu se observa beneficiile trambitate in timp, ca ori stam noi prea aproape si nu le vedem ori ele sunt asa de mici ca aproape nu conteaza.
    Ce e de precizat la masura 4.3 este ca eligibilitatea poate ajunge pana la 100% ceea ce este foarte important.
    Pentru interesati mi-as permite un sfat si anume ca internetul abunda in informatii referitoare la accesarea fondurilor structurale iar analiza societatii de consultanta este fundamentala .Deci atentie la neatentie.

    P.S. Acorda pocora ceva diplome ?

  3. Intrebari cu esenta liberala pentru responsabilii liberali din RO, dupa decizia bugetarilor de la Curtea Constitutionala: Daca va creste TVA si Cota unica, creste inflatia, cresc preturile, bugetarii mai pierd pe langa reducerea salariilor cu 25%, iar pensionarii pierd la fel de mult sau poate si mai mult. Dar mai pierd si privatii prin cresterea taxelor, falimentele firmelor si probabilitatea ca anul acesta sa nu se mai poata angaja nimeni la privat. Deci, cine castiga? Unii se bucura ca nu scad pensiile cu 15%! Prin cresterea preturilor pensionarii vor pierde mai mult de 15%. Daca mai adaugam falimentarea a mii de firme putem avea sute de mii de someri din mediul privat. Cine se va mai putea angaja in privat in acest an?
    P.S. Deja, pentru a putea acorda in continuare tichetele de masa, unele firme cheama angajatii sambata la serviciu! SOMERIZAREA a 40% din BUGETARI, singura solutie ca RO sa iasa din Criza!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.