Profesorul Constantin Prepeliţă a fost reconfirmat în funcţia de antrenor principal al Unirii Slobozia

5
Întrunit aseară, Consiliul de administraţie al CSM Unirea Slobozia a hotărât ca, în viitorul sezon, de pregătirea echipei de fotbal să se ocupe tot Constantin Prepeliţă.
Fostul căpitan al Unirii din anii 80 i-a antrenat pe galben-albaştri şi în finalul sezonului 2009-2010, când, în 7 meciuri, cât a stat pe bancă, a obţinut trei victorii, două egaluri şi două înfrângeri. Constantin Prepeliţă va fi ajutat în continuare de secundul Enache Costea.
Singura modificare a apărut la postul de antrenor cu portarii, unde Viorel Dumitrescu va fi înlocuit de Ion Ionescu. Reunirea echipei noastre pentru următorul sezon va avea loc pe 12 iulie.
Ionuţ Văgăonescu, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. o stire mai proasta nu se putea… sincer… niste detalii, niste noutati… nimic… transferuri, ce buget are pentru actualul sezon… obiectivele…nimic… stirea asta o putea face un elev de clasa a2a.

    • mars la prosport/gazeta sporturilor si restul presei “mari”, poate ti se pare mai interesant cu cine si-o mai trag “fotbalistii” si prin ce cluburi o mai ard.
      de 2 lei fotbalul romanesc/slobozean, de 2 lei informatii despre ei.

  2. stiu bine asta… oricum… parerea mea este ca cel care a scris stirea ar fii trebuit sa ia atitudine fata de comentariul meu. ce investigatii? ceri la legea 544/2001 bugetul pe 2010, cred ca nu e mare investigare nu? sau poate gresesc

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.