Paros Radu candidează cu soția de mână

8

Partidul Ecologist Român este al 5–lea partid care şi-a înregistrat în această după amiază candidatura pentru Primăria Slobozia.
Candidatul desemnat, Paros Radu, a venit la biroul electoral de circumscripţie însoţit de soţie şi a declarat că listele de consilieri le va înregistra mai târziu.
În Ialomiţa, Partidul Ecologist Român va avea candidaţi la Consiliul Judeţean, primăriile Slobozia, Mărculeşti şi Urziceni. Candidatul ecologiştilor pentru conducerea judeţului este preşedintele filialei, profesorul Cristian Manea. O surpriză o constituie candidatul de la Urziceni care se numeşte Sava Constantin, la fel ca şi primarul în funcţie, ceea ce va reuşi să creeze confuzie în rândurile alegătorilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Popescule, de ce-ti bati joc de biata limba romana, agramatule? Foarte frumos gestul de a veni cu sotia la inscriere: moral, demn , vertical! Verde pentru Paros!

  2. Tinand cond ca dl. paros are doua maini, poate ca era bine daca cu cealalta mana isi tinea soacra, dosarul urmand sa se gaseasca intr-o posetuta Louis Vuitton…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.