Poliţia este neputincioasă în lupta cu interlopii – clanurile de țigani din Fetești își reglează conturile pe stradă

1

eegegegegSăptămâna trecută în municipiul Feteşti a avut loc un conflict între două clanuri de interlopi. Scandalul a izbucnit din cauza unui minor care se afla la acea oră la plimbare prin oraş. La un moment dat, acesta a observat maşina parcată a unuia dintre membrii grupării rivale şi a luat o piatră de pe jos pe care a aruncat-o în parbrizul autoturismului. După ce a spart parbrizul maşinii, minorul şi-a văzut de treabă, continuându-şi liniştit plimbarea, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
Când a ajuns la maşină şi a văzut ce s-a întâmplat, proprietarul maşinii a plecat în căutarea făptaşului. După ce a dat un tur al oraşului, proprietarul a găsit autorul şi i-a aplicat acestuia o corecţie în plină stradă, fără să ţină cont că este văzut de atâta lume.
Pentru că minorul a fost bătut destul de rău, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă care l-a preluat şi l-a transportat la Spital în vederea acordării de îngrijiri medicale adecvate.
Potrivit locuitorilor din Feteşti, astfel de conflicte între clanurile de ţigani din municipiu au loc tot mai des, iar de fiecare dată aceste scandaluri cresc în amploare. Cetăţenii din Feteşti ne spun că se simt puşi în pericol de astfel de fapte şi nu înţeleg cum de poliţia nu ia măsuri pentru prevenirea unor astfel de evenimente reprobabile.
Elena Georgescu, Jurnalul de Ialomița

1 comentariu

  1. Pai cum sa intervina Politia cand acestia traiesc din bani Tiganilor in special cei de la rutiera 🙂 cu toate ca acestia stiu de problema fiecaruia ( acte false asigurari false scoase la imprimanta in special cei cu nr de Anglia )

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.