Tinerii ialomiţeni au posibilitatea să participe gratis în tabără la Amara

0
Asociaţia Tinerilor din Ialomiţa invită liceenii şi studenţii  cu vârste între 15 şi 22 de ani să participe la o săptămâna de cursuri pentru dezvoltare personală. ‘Laboratorul de Competenţe’, va avea loc in perioada 23-28 august, în Tabăra Pavilioane Amara iar înscrierile se mai pot face astăzi până la miezul nopţii, accesând pagina www.laboratoruldecompetente.blogspot.com.
Beneficiarii vor urma cursuri despre Brand personal şi leadership, Inteligenţă emoţională, Abilităţi de comunicare şi negociere, Managementul timpului, Drepturile omului şi antidiscriminare, dar vor afla despre oportunităţile europene pentru tineri.
Participanţii la program vor avea ocazia de a purta discuții directe cu antreprenori de succes din Ialomiţa şi cu reprezentanţi ai autorităţilor cu competență în domeniu.
La finalul proiectului, tinerii vor beneficia de internship-uri în cadrul unor firme locale sau a unor instituţii, astfel încât să poată aplica noţiunile învăţate.
Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret în Actiune şi asigură participanţilor, cauare şi masă gratuite.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.