Unirea Slobozia a învins Farul Constanţa cu 2-0

3

fotbal-13

 

Unirea Slobozia a produs una dintre surprizele etapei a şaptea, intermediară, din campionatul primei serii a ligii secunde după ce a învins cu 2-0 Farul Constanţa.

Elevii antrenaţi de Adrian Mihalcea au deschis scorul în minutul 30 prin Stelian Stan care a valorificat o minge trimisă cu capul de Macare. Golul al doilea a venit pe fondul dominării gazdelor de astăzi, concretizată în minutul 57 de Jianu care a preluat în interiorul careului de şase metri al constănţenilor un balon centrat de Ivaşcă. De notat şi faptul că din minutul 73 Farul a evoluat în zece, după ce Silvăşan s-a accidentat.
Cu victoria de astăzi, Unirea Slobozia strânge nouă puncte în clasament şi merge cu un moral excelent la Buzău unde sâmbătă cu începere de la ora 11.00 va întâlni nou promovata Gloria.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Bravo baieti! Bravo domn profesor Prepelita! Bravo antrenorului!
    Stau si ma mir, cum mama naibii se face ca cel care s-a dus cu apa lui cu tot, a infiintat un club sportiv, handbal, fotbal iar Bacanu si a lui (duca-se …) vroiau sa faca referendum local daca sa mai avem sau nu club sportiv si fotbal?
    Bruslea nu are nici un merit? Ce rai(leanu) sunteti?
    Votati, votati si iar votati!

  2. Slobozitu’ pe el….e frate de mişcare cu mike,doar că slobozitu’ e onanist de la popularii Tolomaci…şi mike de la băşiţi la bulb,după perdeluţă)9))nişte zdrenţe de la popolari))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.