Urziceni: ajutoare de la UE

0

ajutoare-u

Luni dimineaţă începe la Urziceni distribuirea ajutoarelor primite de la Uniunea Europeană prin PEAD 2013. Produsele alimentare provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane defavorizate şi de ele vor beneficia 1053 de persoane cu venituri reduse, dintre care 35 sunt beneficiare de ajutor social.
Pachetele conţin şaptesprezece kilograme de făină albă, nouă de mălai, trei de zahăr şi şase litri de ulei. De asemenea beneficiarii ajutoarelor vor găsi în pachetele distribuite căte o pungă cu paste făinoase, patru cutii cu conserve din carne de porc, una cu roşii în suc propriu, două cu zacuscă şi un borcan cu miere.
De ajutorul de la Uniunea Europeană vor beneficia pensionarii cu venituri sub 400 de lei, persoanele cu handicap grav sau accentuat, beneficiarii de ajutor social, şomerii indemnizaţi sau cei aflaţi în evidenţele AJOFM Ialomiţa ca fiind în căutare unui loc de muncă. De asemenea, vor primi ajutor european veteranii de război şi văduvele acestora, cu condiţia ca veniturile să nu depăţească 400 de lei, invalizii de război şi persoanele care se bucură de drepturi ce decurg din legi cu caracter special.
Distribuţia pachetelor se va face din depozitul amenajat la Sala de Sport din Calea Bucureţti nr. 104 între orele 10.00 – 16.00 în baza copiilor de pe actele de identitate, talon de pensie, certificat de handicap, carnet de şomaj sau adeverinţă din care să rezulte că solicitantul se află în căutarea unui loc de muncă.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.