Victorie chinuita pentru handbalistele din Slobozia

0

Meciul a fost mai greu decat se asteptau iubitorii handbalului pentru fetele antrenate de Marian Simion impotriva celor de la CSM Bucuresti. 

Desi a inceput promitator si a avut chiar si 6 goluri diferenta, in repriza a 2-a echipa noastra a slabit motoarele. Dupa 15-10 la pauza, fetele noastre si-au permis momente de relaxare inexplicabile. Lejeritate in aruncarile de la 7 metri, greseli copilaresti in atac si in aparare au dus la scaderea diferentei de pe tabela la un gol: 24 la 23, ceea ce a condus la un final palpitant in fata unui adversar care in mod normal nu trebuia sa ne faca probleme. Antrenorul Marian Simion a declarat imediat dupa meci ca echipa avea ca obiectiv sa nu primeasca mai mult de 20 de goluri.

Intr-un final fericit partida s-a terminat 27-25 pentru CSM Slobozia, iar asta s-a datorat in foarte mare parte evolutiei foarte bune a portaritei Andreea Nica. 

De remarcat si jocul bun prestat de pivotul Raluca Bacaoanu. Cu aceasta victorie fetele noastre si-au consolidat pozitia a 3-a in clasament cu 28 puncte, urmand ca deplasarea din ultima etapa de la Piatra Neamt sa fie doar un meci de palmares.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.