Victorie chinuita pentru handbalistele din Slobozia

0

Meciul a fost mai greu decat se asteptau iubitorii handbalului pentru fetele antrenate de Marian Simion impotriva celor de la CSM Bucuresti. 

Desi a inceput promitator si a avut chiar si 6 goluri diferenta, in repriza a 2-a echipa noastra a slabit motoarele. Dupa 15-10 la pauza, fetele noastre si-au permis momente de relaxare inexplicabile. Lejeritate in aruncarile de la 7 metri, greseli copilaresti in atac si in aparare au dus la scaderea diferentei de pe tabela la un gol: 24 la 23, ceea ce a condus la un final palpitant in fata unui adversar care in mod normal nu trebuia sa ne faca probleme. Antrenorul Marian Simion a declarat imediat dupa meci ca echipa avea ca obiectiv sa nu primeasca mai mult de 20 de goluri.

Intr-un final fericit partida s-a terminat 27-25 pentru CSM Slobozia, iar asta s-a datorat in foarte mare parte evolutiei foarte bune a portaritei Andreea Nica. 

De remarcat si jocul bun prestat de pivotul Raluca Bacaoanu. Cu aceasta victorie fetele noastre si-au consolidat pozitia a 3-a in clasament cu 28 puncte, urmand ca deplasarea din ultima etapa de la Piatra Neamt sa fie doar un meci de palmares.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj