Ziua bărbatului slobozean

0

_DSC4329

3 mai a fost decretată ,,Ziua bărbatului slobozean“, iar organizatorii i-au provocat, ieri, pe domni să-şi dovedească renumele de ,,cei mai buni bucătari“.
În pădurea Peri, participanţii au concurat pentru: cel mai dolofan mititel, cea mai savuroasă friptură, cea mai atractivă pulpă de …porc, cea mai tentantă pulpiţă de …pui, sau cel mai apetisant piept de …pui.
Din juriu au făcut parte doar doamne, iar atmosfera de picnic şi câştigătorii primei ediţii a concursului de ,,Ziua bărbatului slobozean“ le aflăm dintr-un reportaj Radio CAMPUS:
audio GRATAR
Fripturile au sfârâit pe grătarele din crângul Sloboziei!
De data aceasta, responsabili cu mâncarea la iarbă verde au fost domnii, echipaţi cu şorţuri şi bonete de bucătari. Încrezător în şansele sale, Vasile Popovici şi-a propus să câştige locul întâi pentru a-i face un cadou soţiei, de ziua ei, ceea ce s-a şi întâmplat.
Cu experinţă de zeci de an, Barbu NAN face grătar săptămânal şi chiar dacă acum preferă cărbunii ambalaţi, ştie că jarul din vreascuri de prun face friptura cea mai bună.
Din toţi cei prezenţii în Pădurea Peri, doar 8 au avut curajul de a se înscrie la concursul de ziua bărbatului slobozean, iar cei mai iscusiţi bucătari au primit câte un grătar pentru grădină.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.