După rocada mică la DADR, rocada mare la DGFP. Soare îl va înlocui pe Dorobăţ la Finanţe

10

Ca urmare a micilor schimbări strategice făcute de către UNPR Ialomiţa, în urma negocierilor avute cu PDL Ialomiţa privind cedarea-primirea conducerilor unor servicii deconcentrate, singurul rămas pe „banca de rezerve” este fostul director portocaliu al DADR Ialomiţa, economistul Dragoş Soare. Dar, „rezervei de lux” a portocaliilor i se pregăteşte un transfer mai mult decât de marcă, mai exact postul de director adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa, post pe care acum îl ocupă „trădătorul” Gheorghe Dorobăţ; după cum preconizam, actualului adjunct de la DGFP i s-a uscat lipiciul de pe scaun şi acum stă să….cedeze.

Dacă ne aducem bine aminte, Dorobăţ nu a vrut să se ocupe de campania electorală pentru Băsescu, iar, în precampanie, s-a dat drept susţinător al PSD. Fiind desemnat de preşedintele partidului, Marinică Cazacu, să se ocupe de campania electorală din comuna Mărculeşti, Dorobăţ s-a dat lovit şi a justificat neimplicarea sa prin faptul că nu-l lasă nevasta să meargă pe străzi. Probabil miza pe faptul că Mircea Geoană va fi preşedintele ţării. Din ianuarie, scaunul lui Dorobăţ a început să se clatine, puţin câte puţin, iar acum deja stă să cedeze. Este doar o chestiune de timp până când economistul Dragoş Soare, un membru cu rezultate excelente în campanie, la Borduşani, dar şi ca manager, să îi ia locul trădătorului Dorobăţ. Dacă săptămâna trecută, Soare evita, elegant, să declare unde va fi instalat, acum zarurile au fost deja aruncate. Şi cum nici Dorobăţ nu va rămâne „de căruţă”, acesta va reveni pe un post de inspector al DGFP Ialomiţa, post pe care îl are de mult asigurat. Trebuie precizat şi faptul că Dragoş Soare este absolvent-masterand de ASE, dar şi student la Facultatea de Agronomie, aşa că postul i se justifică, într-un fel sau altul.

Plus că, în partid este un membru cu greutate, dar şi cu….suficientă carte.

Elena Georgescu, Tribuna Ialomiţei

10 comentarii

 1. Stimati prieteni,

  Are carte, daca il compari cu seful Marinica ( mecanic de tractoare la Malu ). Sigur iese in evidenta intre atati idioti. Profesional, creaza VACUUM ( CHIAR VID) in comparatie cu Dorobat. Dar daca are in jurul lui cei mai prosti cetateni din Ialomita, unde conteaza doar tupeul sigur ca este bun……si va lua concursul ca doar are rezultate in partid, nu asta este important?
  Ar trebuii ca Ialomitenii de bun simt sa ia atitudine in acest caz. Altfel Dragos Soare va aduna bani de campanie, vile si nu numai din spaga de la contribuabili……..

 2. Da, bă, mike, sigur… că doar îl cunoşti de la voi de la partid… Sigur că eşti de acord să câştige acest Dragoş Soare concursul…

  Nu îţi mai pute acum că se ştie dinainte cine câştigă un concurs de angajare ? Ipocritule care eşti, moralist de doi lei şi vrednic urmaş al lui Băsescu…

  RUŞINE SĂ VĂ FIE !!!

 3. “dragos soare merita…” binenteles ca merita…sa inceapa cu clasa I, in finantele ialomitene si chiar sa ajunga la anaf, dar pentru asta ii trebuie ceva timp si o minte deschisa pentru acumulare…ca activitatea de metodologie si administrare a veniturilor statului nu e fotbal, unde se “pricepe” toata lumea; pacat ca se inlocuieste un profesionist.

 4. A-l confunda pe mike cu mike-l (un misel?) numai un bercea poa’ sa faca; imbracat cu un frumos tricou portocaliu, cu tricolorul Olandei pe brat (se apropie Mondialu’ ba, bercea) va scriu (rima voita): psd-ul plateste presa locala la greu, ,,ziarul” lui care-va-sa zica- e de tot rahatul, cu interviurile fluviu luate primarelui de Slobozia. Cat despre rocade: unu- nimeni nu-i de neinlocuit si doi- omul potrivit la locul potrivit. Sa lasam faptele fiecaruia, in postul sau, sa vorbesca, decat sa barfeasca fiecare dupa cum il duce mintea…

 5. aaaaaa, deci nu are importanta cum ajunge cineva şef în administratia publică
  daca este pedelist. Nici nu contează că habar nu are de finanţe.

  mersi de explicatie, bă, urmaşule

  între timp, ia vezi, că vă duceţi la vale.
  sper ca la final să vedem nişte procese publice cu loje de plexiglas

 6. Draga Bercea: are foarte mare importanta cum ajunge cineva sef, mai ales in administratia publica, conteaza sa se priceapa la finante-daca fisa postului o cere, cand am sustinut eu altceva? Da’ de interviurile publicitare din ziaru’ lu’ care-va-sa zica, de ce nu te exprimi?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.